Mehevä hedelmäkakku

 
1 prk 	(200 g), Valion Bulgarian ruokajogurttia
1 dl	sokeria
1 dl	siirappia
1 rkl 	piparkakkumaustetta
1 pak	(100 g) sokeroitua hedelmäsekoitusta
1 dl	cocktailkirsikoita hienonnettuna
200 g	(2 dl) Valio Oivariinia sulatettuna
1 ½ tl	soodaa
6 dl	vehnäjauhoja
Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa, sooda jauhoihin sekoitettuna. 
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun 1,8 litran rengasvuokaan.
Paista 175 asteessa n. 1 tunti. Kumoa jäähtyneenä ja tarjoa aikaisintaan seuraavana päivänä.
Vinkki: Kakku paranee säilytyksessä. Voit tehdä kakun n. viikkoa aikaisemmin.
Pakasta tai säilytä kakku pakastepussissa viileässä. Kirja: Anna elämän maistua joululta, 2007

Anna elämän maistua joululta

Terhi